Counter-Strike: Global Offensiven Starladder & i-League StarSeriesin neljännen kauden lohkovaihe saatiin päätökseen myöhään torstai-illalla. Ukrainan Kiovassa järjestettävässä kuudentoista joukkueen turnauksessa pudotutuspeleihin eteni kahdeksan parasta lohkovaiheen joukkuetta, mukaan lukien Miikka ”suNny” Kempin edustama, eurooppalainen mousesports.

Lauantaina alkaneen turnauksen lohkovaihe pelattiin sveitsiläisellä systeemillä pitkän kaavan kautta, sillä siinä pelattiin ainoastaan paras kolmesta -otteluita.

Mousesports aloitti turnauksen vahvasti kahdella 2-1 voitolla Virtus.prosta ja SK Gamingista, mutta taipui maanantaina ja tiistaina tiukkojen vaiheiden jälkeen samoin lukemin G2:lle ja Liquidille. Viimeisen pudotuspelipaikan päättävässä ottelussa ”mouz” onnistui voittamaan Cloud9:n puhtaasti 2-0 (16-14, 19-16).

Puolivälieräpaikka vakinnutti mousesportsin paikkaa CS:GO:n top10:ssä: joukkue on onnistunut etenemään pudotuspeleihin nyt viidessä perättäisessä LAN-turnauksessa. Erityisesti voitto SK Gamingista oli mainio suoritus. Joukkue ailahteli ja teki virheitä G2:ta ja Liquidia vastaan, mutta esitys hallitsevaa Major-voittajaa Cloud9:a vastaan oli jälleen vakuuttava.

Perjantaina pelattavissa puolivälierissä mousesports pääsee haastamaan G2:n uudelleen.

Suomalainen Kemppi on ollut turnauksessa joukkueensa parhaita pelaajia +48:n tappo-kuolemaerotuksella. Alla tyylinäyte Desert Eagle -ässästä Liquidia vastaan:

Lohkovaiheen tulokset ja voitto-tappiosuhde:

FaZe Clan 3-0
G2 Esports 3-0
SK Gaming  3-1
Astralis 3-1
Team Liquid 3-1
mousesports 3-2
Natus Vincere 3-2
Renegades 3-2
Cloud9 2-3
HellRaisers 2-3
Heroic 2-3
Gambit Esports 1-3
Virtus.pro 1-3
TyLoo 1-3
Fnatic 0-3
MVP PK 0-3

Pudotuspelit:

G2 Esports – mousesports

SK Gaming – Team Liquid

 

Astralis – Natus Vincere

FaZe Clan – Renegades

Puolivälierät pelataan perjantaina kello 10:00 alkaen. Välierät ovat vuorossa lauantaina, sunnuntaina pelataan ”pronssiottelu” ja finaali. Kaikki ottelut pelataan paras kolmesta -mallilla. Tarkka aikataulu HLTV:ssä.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: StarLadder