Overwatch-striimaaja Metro paljasti hiljattain ettei hänen lähteidensä mukaan pelin jatko-osa Overwatch 2 ehkä näe päivänvaloa vielä ensi vuonna. Nyt Metro on jakanut lisää yksityiskohtia Overwatch 2:n kehityksestä ja mahdollisista syistä sen viivästymiseen.

Metro kertoo Twitch-kanavallaan, kuinka Overwatch 2 on ilmeisesti jo hyvin pitkälle kehitetty; kaikki peliin lisättävät uudet hahmot, yksinpelikampanja sekä uudet moninpelikartat ovat valmiita. Miksi pelin julkaisua saadaan sitten silti odottaa niin pitkään?

Metron mukaan Blizzard ei ollut tajunnut ajatella nykyisten hahmojen pelattavuutta jatko-osassa; Overwatch 2 pelataan 5v5 -joukkuekokoonpanolla nykyisen 6v6:n sijaan, ja osa nykyisten hahmojen kyvyistä on mahdollisesti ylivoimaisia kun pelaajia onkin kuuden sijaan viisi.

”Esimerkiksi viime kerralla kun he näyttivät meille vilauksen PvP:stä, he eivät olleet edes ajatelleet kuinka McCree voisi olla täysin ylivoimainen stun-kykynsä kanssa Overwatch 2:ssa”, Metro selitti striiminsä katsojille. ”Vasta kun ihmiset huomauttivat asiasta, he tajusivat että heidän on tehtävä muutoksia hahmoihin”

Tällä hetkellä Blizzard siis huhutusti keskittyy jo pelissä olevien hahmojen muokkaamiseen ja tasapainotukseen. Blizzard ei ole vahvistanut huhuja tai julkaissut muita päivityksiä Overwatch 2:n tilasta.

Lähde: Dexerto