Atlanta Reignissa pelaannut Daniel ”Dafran” Francesca ilmoitti tällä viikolla päättävänsä liigauransa lyhyeen, ainoastaan kauden ensimmäisen neljänneksen jälkeen. Drancesca tunnettiin jo ennen liigauraansa yhtenä maailman suosituimmista Overwatch-striimaajista. Tämän kanssa Atlanta Reignissä pelaa myös suomalainen Petja ”Masaa” Kantanen (Support).

Joukkue ilmotti DPS-tähtensä eläköitymisestä Twitterissään. Näiden mukaan Francesca oli tehnyt päätöksen jo ennen ensimmäisen vaiheen playoffeja, muttei halunnut kertoa siitä julkisesti, jottei se veisi huomiota muusta joukkueesta. Tärkeintä Francescalle oli yksinkertaisesti päästäm pelaamaan täysillä viimeistä kertaa. Tämä ei kuitenkaan tule jättämään organisaatiota kokonaan, vaan tulee liittymään näiden striimaajien joukkoon.

Francesca avasi omassa Twitlonger-kirjoituksessaan päätöstään tarkemmin. Hän kiitti tilaisuudesta päästä pelaamaan liigassa, mutta kertoi jatkavansa tässä elämänvaiheessa mieluummin striimaajana. ”Ammattipelaajan ura oli aina suurin unelmani pienestä pitäen, ja te annoitte minulle mahdollisuuden siihen. Ikävä kyllä se ei ole sitä enää”, Francesca kertoi. Suoraa syytä eläköitymiseensä tämä ei antanut, mutta kirjoituksen kieli antaa ymmärtää, että striimaajan ura on yksinkertaisesti helpompi vaihtoehto.

Francesca oli yksi liigan suosituimmista pelaajista ja kuului Atlanta Reignin avainpelaajiin. Tämän eläköityminen ei kuitenkaan tule täytenä yllätyksenä, sillä Francesca oli jo juuri sopimuksensa allekirjoittamisen jälkeenkin ilmoittanut peruvansa koko asian, ennen kuin söi sanansa.

Lähteet: Atlanta Reign, Dafran Kuvalähde: Atlanta Reign