Miikka ”suNny” Kemppi siirtyy mousesportsiin kerrotaan mousesportsin tänään julkaisemassa tiedotteessa. Kemppi liitty joukkueen riveihin PENTA Sportsista, jonka kokoonpanossa hän osallistui ensimmäiseen Major-turnaukseensa heinäkuussa Krakovassa.

Kemppi ottaa joukkueesta elokuun alussa lähteneen Christian ”lowel” Antoranin paikan. Uransa varrella muun muassa ENCEn riveissä pelannut Kemppi seuraa urallaan Suomen tämän hetken ykköspelaaja Aleksi ”allu” Jallin jalanjälkiä, joka pelasi mousesportsissa vuonna 2014.

Mousesportsin pelaajahankinta on seurausta kahdesta pettymyskestä heinäkuussa, kun joukkue jäi sekä ESL Kölnissä, että PGL Major Krakovassa ulos pudotuspeleistä. Mousesportsin hallituksen puheenjohtaja Stefan Wendtin mukaan he olivat tarkkailleet Kemppiä, jo jonkin aikaa.

— Hän todisti kaliiperinsa upeilla esityksillään Majorissa, Wendt kertoo tiedotteessa.

— Jo ensimmäisten keskustelujen perusteella olin vaikuttunut Miikan nälästä menestyä ja hänen intohimostaan peliä kohtaan. Se oli jotain, mitä joukkueestamme on mielestäni puuttunut.  Olen varma, että hän kehittyy mousesportsissa ja todistaa olevansa hyvä lisää joukkueeseemme.

—Haluan pelata pokaaleista tämän joukkueen kanssa ja aion tehdä kaikkeni saavuttaakseni sen, toteaa puolestaan Kemppi.

Joukkueen ensimmäinen etappi Kempin kanssa, on DreamHack Malmö, joka alkaa elokuun lopulla.

Lähde: mousesports