Koko viime vuoden ENCE eSportsin riveissä pelannut suNny ilmoitti jo muutama päivä sitten jättävänsä kotimaisen organisaation. Uusi joukkue paljastettiin siis tänään, kun PENTA ilmoitti kokoonpanonsa ESL Pro Liigan pudotuskarsintoihin.

Mainiosti loppuvuoden pelannut suNny siirtyy nyt ensimmäistä kertaa ulkomaiseen joukkueeseen. Suomalainen ehti jo viime vuoden lopulla pelata parissa online-turnauksessa PENTAn kanssa, ollen kokoonpanon kantavia voimia muun muassa eSports ArcadeTV Cupissa, jonka joukkue lopulta voitti.

Kempin kanssa joukkueeseen liittyy niin ikään viime vuoden jälkimmäisellä puoliskolla esityksillään säväyttänyt Tomáš ”oskar” Šťastný. Kaksikko muodostaakin joukkueen mielenkiintoisimman parivaljakon, joka pelipäällä ollessaan pystyy aiheuttamaan hankaluuksia kovimmillekkin vastustajille. Oskar on vielä mousesportsin sopimuksen alainen pelaaja, mutta on lainattu PENTA Sportsille karsintojen ajaksi.

Joukkue pelaa EPL:n pudotuskarsinnoissa tammikuussa. Vastustaja selviää torstaina Kinguinin ja LDLC:n välisessä ottelussa, josta voittaja etenee karsintoihin. Karsintaturnauksen varsinainen ajankohta ei ole vielä selvillä.

PENTA Sports CS:GO Kokoonpano

  • Miikka ”suNny” Kemppi
  •  Tomáš ”oskar” Šťastný
  • Kevin ”kRYSTAL” Amend
  • Mike ”mikeS” Tuns
  • Stefan ”stfn” Seier

Kuva & Lähde: PENTA Sports

Oikaisu klo 23:05: Kyseinen kokoonpano on kasattu ainoastaan EPL:n putoamiskarsintoihin, toisin kuten alkuperäisessä uutisessa väitettiin. Kyseessä ei siis ole vielä virallinen uusi joukkue.