Starladder polkaisee käyntiin alkuvuodesta PUBG Liigan, ja Euroopan kutsukarsintoihin nimetyt joukkueet julkaistiin eilen. Mukana on tuttuja joukkueita kuten Alliance, Penta Sports, Team Solomid sekä Avangar. Mukana on myös suomalaisvahvisteinen Method, jossa pelaa Anssi “AndyPyro” Huovinen, sekä suomalaisittain todella mielenkiintoinen, mutta vielä suhteellisen tuntemattomaksi jäänyt o1ne.

Muun muassa Global Loot Leaguessa varsin mallikkaasti pelannut o1ne on nimittäin tällä hetkellä ainoa korkealla tasolla PUBG:ia pelaava joukkue, joka koostuu kokonaan suomalaisista pelaajista. Joukkueen rosteri on tällä hetkellä Miika “miikaz” Kinnunen, Miro “Rustanmar” Ruotsi, Saku “Skuijke” Sajakoski sekä monille tuttu Aki “Tryffeli” Minkkinen.

Kyseinen nelikko on pelannut kesästä lähtien yhdessä “o1ne”-nimikkeen alla, ja eilen julkaistiin, että Excelerate Gaming on ryhtynyt joukkueen taustaorganisaatioksi.

Eurheilu.com tavoitti Aki “Tryffeli” Minkkisen kommentoimaan joukkueen tulevaisuutta.

“Olimme muutaman kuukauden ajan neuvotelleet erilaisten organisaatioiden kanssa, ja tulimme siihen lopputulokseen, että Excelerate pystyy auttamaan ja ns. “pitämään huolta” joukkueesta kun lähdetään pelaamaan ulkomaille. Sitten kun päästään ammattiliigaan pelaamaan, niin muutto ulkomaille on todennäköinen.”

– Aki ”Tryffeli” Minkkinen

Lähde: Staladder , Excelerate Kansikuva: Excelerate Gaming Twitter