Suomalainen Playerunknown’s Battlegroundsin huippupelaaja Samu ”Sambty” Kauppinen ja Team Liquid lähtevät virallisesti eri teille noin kahden vuoden mittaisen taipaleen jälkeen. Kauppinen on nyt siis vapaa agentti ja on valmis pohtimaan uusia haasteita uralleen.

Kauppisen lähtö Team Liquidista oli molemmin puoleinen päätös ja se tapahtui ilman mitään suurempia konflikteja, kunnioittavissa merkeissä. Joukkue ja Kauppinen kokivat tarvitsevansa muutosta ja Kauppisen sopimuksen lopun häämöttäessä, muutoksen ajankohta oli molemmille selvillä.

Team Liquid on ollut Kauppisen aikana, viimeisenä kahtena vuotena, yksi maailman parhaista PUBG -joukkueista. Liquid on voittanut tänä aikana lukuisia kovia turnauksia, joihin sisältyy muun muassa kolme Major -turnausta. Kuitenkin viimeisimmät PUBGin MM-kisat päättyivät karvaaseen pettymykseen joukkueen jäädessä sijalle 27.

Kauppisen mahdollisesta uudesta joukkueesta ei ole vielä tietoa, eikä Team Liquid ole kommentoinut, kuka tulee korvaamaan Kauppisen heidän tämänhetkisessä rosterissaan. Samu ”Sambty” Kauppisen identtinen kaksoisveli Jere ”Jembty” Kauppinen jatkaa vielä ainakin toistaiseksi Team Liquidissa.

 

lähde: twitter

kuva: twitter