Suomen tällä hetkellä yksi menestyneimmistä pelitaloista, Supercell, ottaa askelia kilpapelaamisessa, kun yritys sai solmittua sopimuksen etelä-korealaisen OGN Esportsin kanssa. Supercell on etsinyt ensimmäisen Clash Royalen kilpapelikauden jälkeen tauotta uutta kumppania tuottamaan ja julkaisemaan pelin kilpapelaamista. OGN tuottaa seuraavan kauden aikana ainakin Clash Roayle Leaguen Aasian sekä “läntisen” sarjan, sekä lisäksi kauden huipentavan maailmanmestaruusturnauksen. 

OGN on yksi maailman järkälemäisistä eurheiluun erikoistuneista organisaatioista. OGN on ollut Aasiassa uraauurtava turnausten ylläpitäjä, ja nykyään heidän järjestämiään otteluita, sarjoja ja turnauksia voi katsella jo yli 150 maassa. OGN järjestää vuosittain yli 500 liigaa ja turnausta laajasta pelirepertuaarista. 

OGN:n partneriverkoston johtaja Justin Lee kommentoi esports insiderille kuinka yhteistyö sai alkunsa: 

“OGN aloitti yhteistyön Supercellin kanssa Koreassa pelattavan Clash Royale liigan myötä. Saimme jalansijaa Pohjois-Amerikasta viime vuonna, ja aloitimme tämän kasvun perusteella keskustelut Supercellin kanssa yhteisestä laajentumisesta. Kykymme luoda liigoja ja tuottaa sisältöä tuntui heille luonnolliselta syyltä alkaa tehdä laajempaa yhteistyötä meidän kanssamme.” 

Kansikuva: Supercell Lähde: esportsinsider.com