Suomalaisen ohjelmistoyritys PHZ:n omistama elektronisen urheilun joukkue Team PHZ panostaa nyt Brawlhallan ja LoLin lisäksi myös Nintendon taistelupeli Super Smash Bros. Ultimateen. Joukkue on kiinnittänyt edustajakseen Suomen kärkinimen, Hugo ”Lancelot” Hujalan.

Hujalaa pidetään laajalti Suomen parhaana pelaajana Super Smash Bros. Wii U:ssa. 17 vuoden iästään huolimatta Hujala on menestynyt hyvin kansainvälisissä Super Smash Bros. Wii U -turnauksissa. Hän debytoi vastikään myös Tanskassa pidetyssä Ultimaten Valhalla II -turnauksessa, joka oli Hujalan ennsimmäinen Ultimate-turnaus. Valhalla II:ssa Hujala oli paras suomalainen sijoittuen lopulta sijalle 17.

Hujalan tavoite on PHZ:n mukaan jatkaa kehittymistä Smash Ultimatessa ja osallistua useampiin suurempiin turnauksiin Euroopassa. Suomen Smash Ultimate -yhteisö kerää myös ääniä, jotta Hujala pääsisi äänestettynä pelaajana pelaamaan San Franciscossa pidettävään Smash Ultimate Summit -huipputurnaukseen. Hujalan ensimmäinen turnaus PHZ:n suojattina on Schism 3, joka pelataan 16.-17.2. Dublinissa.

 

Lähde: PHZ Kuvalähde: Nintendo