Ninjas in Pyjamas on liittänyt suomalaispelaaja Matti “Whiteknight” Sormusen riveihinsä varapelaajaksi. Top-lanella viihtyvä Sormunen tuli aiemmin tunnetuksi Paris Saint-Germainin joukkueesta, jossa pelasi keväästä lähtien.

PSG:n taival Euroopan haastajasarjassa tuli päätökseen tänä kesänä, kun joukkue sai vain yhden voiton viidestä pelistä. Ninjas in Pyjamas puolestaan on valunut Euroopan pääsarjassa koko joukon hännille, kun joukkue on onnistunut saavuttamaan ainoastaan yhden voiton ensimmäisen 11:n pelin aikana. Joukkueen joutuminen karsintoihin on jo varmistunut, vaikka joukkueella on vielä kaksi peliä jäljellä.

Päätös kuudennen pelaajan hankinnasta tuli joukkueen varavalmentaja Benjamin ”Zhergoth” Sanchezin mukaan Ninjojen Top-lanella pelaavan Kim “Profit” Joon-hyung’sin toiveesta kehittyä. Uuden hankinnan on tarkoitus viedä paineita muiden pelaajien niskasta sekä puskea pelaajia parempiin suorituksiin.

Ninjas in Pyjamasin eilen julkaisemassa tiedotteessa Sanches toteaa Sormusen olevan huippupelaaja sekä omaa hyvän asenteen ja työmoraalin. Nämä seikat tekivät päätöksestä helpon.

— Nipin pelaajat ovat toivottaneet hänet tervetulleeksi ja uskon, että hänen iloinen persoonansa sopii yhteen kenen tahansa kanssa.

eUrheilu.com haastatteli Sormusta maaliskuussa.

Lähde: Ninjas in Pyjamas