Joku sanoi lisää löylyä, ja sitä saatiin. #LISÄÄLÖYLYÄ hashtagillä kulkeva Saunabois varmisti pelaavan nelikkonsa uusimman lisäyksen myötä, kun joukkueen pitkä etsintä saatiin päätökseen. Aikaisemmin Quickmathissa pelannut Juho “Jupezik” Lipponen napattiin joukkueeseen mukaan. 

Saunabois on viimeisen vuoden aikana kohdannut odottamattomia haasteita, kun joukkueen taustaorganisaatiot ovat päättäneet jättää Playerunknown’s Battlegroundsia pelaavan suominelikon omilleen jo kahdesti. Menestystä niittänyt nelikko ei ole silti luovuttanut haasteiden kaltoin kohdellessa joukkuetta, ja Saunabois on jatkanut sinnikkäästi viimeisen pelaajan ja uuden taustaorganisaation etsimistä. 

Lue lisää: PUBGin kilpapeliscene meni uusiksi – suomalainen Saunabois aikoo jatkaa vastoinkäymisistä huolimatta huipulla 

Pahin aallonpohja on nyt joukkueen osalta ohi kun pelaava nelikko on lyöty lukkoon, ja ovet avautuivat heti suomalaiseen kovatasoiseen turnaukseen! Lantrek 2020 PUBG Pro on tähänastisista Suomessa järjestettävistä turnauksista ehdottomasti kovatasoisin, ja joukkue nappasi ensimmäisenä poppoona “VIP-kutsun” tapahtumaan. 

Joukkue kommentoi turnaukseen lähtemistään seuraavin sanankääntein: 

“Olemme todella innoissamme saadessamme kutsun ensimmäiseen Suomessa pelattavaan PRO lan-turnaukseen. Tämä on ensimmäinen turnauksemme uuden pelaajamme Jupezikin kanssa, ja koko tapahtuma on tärkeä osa valmistautumista PUBG Global Seriesin karsintoihin muutama viikko Lantrekkien jälkeen” 

 

Lähde: Saunabois Twitter, PUBG Finland Kansikuva: PUBG Finland