Suomalainen MJ-Esports ilmoitti eilen perustavansa junioriakatemian PlayerUnknown’s Battlegrounds -peliin. Joukkueen kuusi 15-16-vuotiasta pelaajan on tarkoitus suunnata kansainvälisille pelikentille täytettyään 18 vuotta, sillä PUBG Corporation on ilmoittanut, ettei pelin ammattilaisturnauksiin voi osallistua alaikäisiä. Nuorten tukena on itsekin kilpaillut joukkueenjohtaja, organisaation edustusjoukkueen pelaajat sekä edustusjoukkueen taustavoimat.

MJ-Esports kertoo tiedotteessaan haluavansa kehittää lupaavia pelaajia kohti puoliammattilais- tai ammattilaisuraa, joten luonnollinen askel on ottaa mukaan myös junioripelaajia. PUBG:lla on MJ-Esportsin mukaan vahva suosio Suomessa, ja sikäli paljon lupaavia nuoria pelaajia. Organisaatio haluaa pystyä kasvamaan, kehittymään sekä pitämään pelaajat kattonsa alla myös tulevaisuudessa.

Joukkueenjohtajaksi valittiin Joona “Willow” Pulkkinen. Hän on kilpaillut amatööritasolla PUBG:issa ja muissakin e-urheilulajeissa. Pulkkinen kertoo tiedotteessa olevansa tyytyväinen haun kautta löytyneeseen kuusikkoon. Seuraava askel on Pulkkisen mukaan alkaa etsimään kullekin sopivaa roolia. Tämän jälkeen ryhdytään hitsaamaan joukkueen pelaamista yhteen ja samaan aikaan kehittämään yksilöiden suorituksia.

MJ-Esportsin PUBG-akatemia:

  • Alvar “NatZerr” Yöntilä
  • Samuel “Madsape” Maunuksela
  • Joonas “Pahkinapussi” Ruotsi
  • Waltter “Rattijaba” Uusi-Illikainen
  • Eelis ”SpicyDoggo69” Orhala
  • Joona “Zoon” Riutta-Aho

Lähde: MJ-Esports Kuvalähde: PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS