Suomalainen e-urheiluorganisaatio NYYRIKKI Esports tiedotti tänään kiinnittäneensä riveihinsä entisen CS:GO-pelaajan Tom ”stonde Gladin. Glad pelasi uransa aikana esimerkiksi 3DMAXin ja ENCEn riveissä, sekä kokeilujakson ajan HAVUssa. Aktiiviuransa jälkeen Glad on toiminut Twitch-striimaajana.

Glad tulee pääasiassa striimaamaan tämän hetken kuuminta esports-peliä Fortnitea, mutta aikoo pelata myös muutakin. Vielä ei ole tietoa, haluaako NYYRIKKI sukeltaa Fortniteen myös muillakin tavoin.

”Olen nyt yhden askeleen lähempänä täyspäiväiseksi striimaajaksi tulemista. Ihmisten viihdyttäminen on aina ollut minulle tärkeää ja striimaaminen on täydellinen tapa tehdä sitä. Haluan kiittää NYYRIKKIÄ heidän antamastaan mahdollisuudesta ja tuestaan”, Glad kommentoi.

NYYRIKIN General Manager Joe Blewitt kommentoi kiinnitystä sanomalla organisaation olevan ylpeä voidessaan ottaa riveihinsä yhden suomalaisen CS:GOn tunnetuista nimistä. NYYRIKKI pyrkii hänen mukaansa tukemaan Gladin matkaa täysipäiväiseksi striimaajaksi, mutta hän muistutti myös katsojien tuen olevan tarpeen.

Glad juhlistaa uutta kotiaan huomenna pidettävällä 24 tunnin striimillä, johon kuuluu myös katsojille jaettavia tuotepalkintoja. Lähetys alkaa kello 18:00 ja sitä voi seurata Gladin Twitch-kanavalta.

Lähde: NYYRIKKI Esports Kuvalähde: NYYRIKKI Esports