ENCEn nimi nousi CS:GO-kansan huulille oikein kunnolla keväällä 2019, kun joukkue voitti major-hopeaa. Kokoonpanossa pelasi silloin Aleksi ”allu” Jalli, Aleksi ”Aleksib” Virolainen, Jere ”sergej” Salo, Sami ”xSeven” Laasanen ja Jani ”Aerial” Jussila. Yksi kerrallaan legendaarisen kokoonpanon pelaajat ovat jättäneet ENCEn, ja nyt myös viimeinen heistä jättää organisaation. ENCE tiedotti tänään, että toukokuussa tauolle jääneen Jallin tauko kestää kesän yli.

– Jokaisella tarinalla on loppunsa, ja tänään aikani ENCEn CS:GO-joukkueen kanssa päättyy. Viimeiset kolme vuotta ovat kuluneet todella nopeasti. Paljon asioita on ehtinyt tapahtua, niin hyviä kuin vähemmän hyviäkin, Jalli kertoo organisaation tiedotteessa.

Jallin ilmoitettiin jäävän tauolle toukokuussa henkilökohtaisten syiden takia. Organisaatio on päättänyt katsoa eteenpäin, ja Jallin korvaajaksi tuleekin stand-ininä pelannut Olek ”hades” Miskiewicz.

– Kun kuulimme toukokuussa allun tauon tarpeesta, meidän CS:GO-joukkueemme oli asemassa, jossa heidän tulevaisuutensa ei ollut täysin selvä. Se on tilanne, jossa emme halua pitää pelaajiamme. Olemme harjoitelleet ja pelanneet hadeksen kanssa, ja hän on näyttäny potentiaalinsa ja hyviä tuloksia. Haluamme antaa hänelle hänen ansaitsemansa tilaisuuden rosterissamme, kommentoi ENCEn general manager Niklas ”Willkey” Ojalainen.

Jalli liittyi ensimmäisen kerran ENCEn kokoonpanoon vuonna 2013, ja sen jälkeen hänet on nähty nimen alla monissa eri kokoonpanoissa. Viimeisin aika organisaation riveissä kesti kolme vuotta. Tauosta huolimatta sopimus ENCEn kanssa on edelleen voimassa, mutta siitä, jatkaako Jalli vielä peliuraansa, ei ole tiedossa.

Lähde: ENCE