Illan toisessa ESL Pro League kauden 12 karsintaottelussa nähtiin myöskin suomalaisväriä, kun Jesse ”zehn” Linjalan edustama GODSENT otti yhteen Northin kanssa. Ottelun karttavalinnoiksi valikoitui lopulta Northin valitsema Overpass ja GODSENT pikkasi omaksi karttavalinnaksi Nuken. Tarvittaessa kolmantena karttana nähtäisiin Vertigo, jos ottelu sinne asti etenisi.

Overpass: (16-12)

Northin valitsemassa karttavalinnassa Linjalan edustama GODSENT aloitti pelinsä erittäin vahvan oloisesti. Se ottikin heti alkuun kaksi kierrosvoittoa, jonka jälkeen North onnistui kaventamaan tilanteeksi 2-1. Tämän jälkeen Linjalan edustama GODSENT otti jälleen yhden kierrosvoiton. Kartan alkuhetkistä lähtien joukkueet onnistuivat napsimaan kierrosvoittoja lähes vuoron perään, mutta lopulta North otti seuraavat neljä kierrosta tilanteen ollessa 5-3. Samanlaista vetoleikkiä jatkui aina ensimmäisen puoliskon loppuun asti, sillä heti perään GODSENT otti samat neljä kierrosta. Lopulta suomalaisen edustama joukkue vei ensimmäisen puoliskon luvuin 9-6.

Toinen karttapuolisko ei tuonut poikkeusta ensimmäiseen verrattuna. Joukkueiden välinen vetokilpailu jatkui edelleen, sillä molemmat joukkueet ottivat pidempiä pätkiä sekottaen samalla vastustajan rahatilanteen totaallisesti. Lopulta kierrosvetokilpailun voittajaksi kruunattiin Linjalan edustama GODSENT, joka onnistui varastamaan Northin valitseman kartan luvuin 16-12. Ensimmäisen kartan yksi ehdoton hahmo oli Linjalan joukkuetoveri Martin ”STYKO” Styk, joka otti eniten tappoja kartan aikana sekä hänellä oli korkein damage-luku (94).

Nuke: (16-6)

Nuke oli GODSENTin valitsema kartta ja syystäkin, se näytti heti ensimetreillä kuinka Nukessa kuuluu pelata. Se hallitsi ensimmäisistä kierroksista lähtien kartan tilanteita ja kasvatti nopeasti johtoaan jo 9-3 tilanteeseen. Tämä myöskin tarkoitti, että joukkue varmisti itselleen ensimmäisen puoliskon voiton. Nuke onkin ollut GODSENTille suhteellisen vahva kartta viime aikoina ja se myöskin osoitti serverillä, että minkä takia. Se ei juurikaan antanut vastustajalle mahdollisuuksia, vaan hoiti jokaisen pelitilanteen viimeiseen asti kylmänviileästi ja kasvatti täten omaa johtoasemaansa entisestään. Lopulta GODSENT otti omassa karttavalinnassaan ensimmäisen puoliskovoiton luvuin 10-5.

Myöskään toisella karttapuoliskolla GODSENT ei antanut Northille juurikaan mahdollisuuksia. Se pelasi omaa vahvaa peliään eikä antanut Northille minkäänlaisia mahdollisuuksia päästä kaventamaan tilannetta entisestään. Nuke oli oikeastaan alusta loppuun GODSENTin hallintaa ja se näkyi myöskin kaikessa mitä sen pelaajat serverillä tekivät. Jos joukkueessa on tuonkaltainen hurmostila, mitä GODSENTin pojilla oli Nukessa, niin peli myöskin näyttää siltä. Pikku hiljaa Northin pelaajat alkoivat turhautua, sillä heidän olisi pakko voittaa Nuke, jotta ottelu venyisi kolmanteen karttaan. Kuitenkin GODSENT oli pysäyttämätön ja vei lopulta oman karttavalintansa murskalukemin 16-6.

Avausvoiton myötä on mahdollista, että turnauksen seuraavalla kierroksella nähdään suomalaisten kohtaaminen. Sillä tämän ottelun voittaja eli GODSENT kohtaa voittajan ottelusta OG vs. forZe.