Ei viikonloppua ilman suomalaista menestystä Playerunknown’s Battlegroundsissa. OGA PUBG PIT Invitational kausi numeroltaan kolme huipentui eilen todella tiukan turnauksen lopuksi, kun Pittsburgh Knights kuittasi itselleen voiton niukin naukin ohi turnauksen suomalaisvahvisteisten joukkueiden. Turnauksen palkintopostissa oli $25 000, ja voittajina Knights kuittasi siitä itselleen $9000.

Turnauksessa pelasi kolme joukkuetta joissa oli mukana suomalaisia. FaZen Anssi “mxey” Pekkonen sai hilattua joukkueensa hopealle. Liquidin veljekset Samu “Sambty” ja Jere “Jembty” Kauppinen kiipesivät taas pronssille, ja voitto oli aina viimeiseen erään asti aivan herrojen hyppysissä. Team Liquid oli käytännössä voitossa kiinni, kunnes joukkue kaatui viimeisen erän aivan alkumetreillä, menettäen voiton avaimet muille joukkueilla.

Turnauksessa neljänneksi sijoittui Excelerate Gaming, jossa hääräävät Miika “miikaz” Kinnunen, Miro “Rustanmar” Ruotsi, Saku “Skuijke” Sajakoski sekä Aki “Tryffeli” Minkkinen. Lopputurnauksessa oli mukana yhteensä 16 joukkuetta, joten todettakoon, että suomalaiset olivat varsin juhlallisesti edustettuina sijoituksien paremmassa päädyssä.

Lähde: OGA PIT Liquidpedia Kansikuva: OGA PIT Twitter