Romanian Bukarestissa pelattu PGL-PUBG Fall Invitational 2018 taputeltiin loppuun eilisiltana. Tiivistunnelmaiseksi kehkeytyneessä turnauksessa voitosta taistelivat loppujen lopuksi kolme joukkuetta: Cloud9, Faze ja Liquid.

Viikonlopun viimeisen ottelun alkaessa voitossa oli tiukimmin kiinni Cloud9, ja Faze lähti toiselta sijalta hakemaan nopeaa lopetusta pelille “hot droppaamalla” (hyppäämällä suoraan vihollisen oletetulle alueelle) Pochinkiin. Manööveristä ei tullut Fazen odottamaa onnistumista, ja Cloud9 onnistui liukumaan voiton puolelle loppujen lopuksi noin 400 pisteen erolla.

Cloud9 kuittaa turnauksesta itselleen $50 000. Joukkueelta odotettiin jo ennen turnauksen käynnistymistä kovaa suoritusta, mutta harva osasi herrojen lunastavan koko turnausta nimiinsä.

Suomalaisten Anssi “mxey” Pekkosen ja Jere “Jembty” Kauppisen Faze saa hopealle sijoittumisestaan vaivanpalkkaa $20 000, ja Samu “Sambty” Kauppisen Liquid lunastaa pronssilla joukkueelleen $9000.

Turnaus oli varsin miellyttävä katsojakokemuksensa puolesta, ja PGL osoitti jälleen kerran osaavansa järjestää korkeatasoisen turnauksen. Tekninen puoli toimi ja juontajilta sai kuulla aina ajankohtaiset arviot tilanteen kehkeytymisestä. Mikäli taasen halusi vain keskittyä oman joukkueen pelaamiseen, niin joukkuekohtaiset striimit palvelivat tätä tarkoitusta loistavasti.

Onnittelut voittajille!

Lähde: PGL Kansikuva: PGL Twitter