Viikonloppuna järjestetyssä PUBG StarSeries i-League -turnauksessa nähtiin todella vahvaa suorittamista suomalaisilta, kun FaZe rymisteli selvään voittoon kovatasoisessa ottelusarjassa. Turnauksessa pelattiin yhteensä 100 000 dollarin palkinnoista, ja voitollaan FaZe vei tästä karhunosan eli hulppeat 50 000 dollaria.

FaZen viikonloppuinen esitys ei jättänyt arvailun varaa, että ketkä ovat tällä hetkellä Playerunknown’s Battlegroundsin huipulla: neljä voittoa, neljä 2. sijaa ja kolmesti kolmantena kahdestakymmenestä ottelusta. Huipputulos, ja se näkyi myös FaZen huikeassa 3607 pisteen saaliissa! Toiseksi sijoitettu Team Liquid keräsi 3046 pistettä ja kolmanneksi sijoitettu Team Vitality vain hitusen alle 3000 pistettä. 

PUBG StarSeries i-League eurheilu

Turnaus vilisi tuttuja tiimejä, ja suuria yllätyksiä tulostaulussa ei juuri näkynyt. Ennakkosuosikit lunastivat asemansa viiden parhaan joukossa, ja vähemmän tunnetut suuruudet jäivät surutta muiden tykinruuaksi.  

Koko tapahtuma oli ehkä tähänastisista turnauksista parhaiten järjestetty. Kamerakulmat olivat onnistuneita, striimin alakulmassa olleesta minimapista sai reaaliaikaista kuvaa koko areenasta, pelaajien välisiä taisteluita seurattiin tiiviisti eikä kamera vaeltanut pois taistelun temmellyksestä kuin muutamaan otteeseen. Tapahtumaa kommentoinut Lothar julkaisi Twitterissä kuvan takahuoneen tapahtumista. Neljäntoista hengen videotiimi ansaitseekin kiitokset onnistuneesta suorituksesta! 

Lähteet: StarLadder, Starladder PUBG Twitter Kansikuva: Starladder PUBG Twitter