Suomalainen KOVA on pelannut ensimmäistä kauttaan Northern League of Legends Championships -sarjassa (NLC). Vaikka Kova voitti Telia Esports Seriesin ensimmäisen LoL-kauden selvästi, lähti se NLC:hen altavastaajana, ja kauden alussa tavoitteena oli, että he pysyvät sarjassa mukana. Eilen joukkue kohtasi Barragen, ja pelin voitolla he varmistivat paikkansa pudotuspeleissä.

Kuten urheiluun yleensä, myös e-urheiluun kuuluu pieni vastustajille kettuilu ennen peliä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Ennen joukkueiden eilistä kohtaamista, Barragen League of Legends joukkueen manageri Richard Froom vastasi Kovan ottelupostaukseen videolla, jossa vitsaili siitä, että hänen pitää juosta kertomaan, että Kova ei anna heidän estää heidän menoaan.

Kun Kova onnistui voittamaan ottelun, pyydettiin Froomilta kommenttia asiaan. Froom vastasi jälleen twiittaamalla videon, jossa toteaa, että voisi valittaa pitkään siitä, kuinka joukkue epäonnistui baronilla, mutta kuinka peli oli kova oppitunti, ja jotkut pelit voitetaan, toiset hävitään.

Video keräsi huomiota, ja sen passiivis-aggressiivisuutta kommentoitiin. Twitterkäyttäjä MAD Pad kritisoi Froomin tapaa kommentoida tappiota passiivisaggressiivisesti Twitterissä, ja twiitin mukaan samaa käytöstä oli jo edellisen splitin aikana. Froom vastasi tähän, ettei kuitenkaan tarkoittanut vastaustaan tällä tavalla, eikä hän mielestään ollut passiivis-aggressiivinen.

Eurheilu.comin ja KOVA Esportsin omistaa Esports media solutions Oy.