Jesse ”JerAx” Vainikka ja Topias ”Topson” Taavitsainen taistelivat tänään joukkueensa OG:n kanssa tiensä Dota 2:n suurturnauksen The Internationalin finaaliin.

Joukkue kohtasi voittajien lohkon finaalissa kiinalaisjoukkue PSG.LGD:n, joka onnistui heti ottelun aluksi nappaamaan itselleen heti ensimmäisen erän voiton. OG piti kuitenkin pään kylmänä ja lunasti kahdella peräkkäisellä erävoitolla paikan suurturnauksen finaalissa. Asetelma oli pitkälti sama kuin OG:n semifinaaliottelussa Evil Geniusia vastaan, joten joukkue on todellakin todistanut kykynsä nousta vaikeista tilanteista voittoon.

The Internationalin finaaliottelu alkaa huomenna klo 09:00 Suomen aikaa. Siellä OG:ta vastaan asettuu häviäjien lohkon voittaja, joka selviää myöhemmin tänään. Mahdollisia ehdokkaita ovat Team Liquid, Team Secret ja PSG.LGD. Mikäli OG voittaa finaaliottelun, se ansaitsee itselleen yli 15 miljoonaa dollaria ja tekee historiaa kaikkien aikojen ensimmäisenä kaksinkertaisena ja peräkkäisenä The International -voittajana.

Ottelua voi katsoa suorana turnauksen Twitch-kanavilta sekä suomeksi selostettuna Yle Areenasta ja Yle E-urheilun Twitch-kanavalta. Turnauksen tarkan otteluaikataulun löydät sen verkkosivuilta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: Valve