Jalkapalloa ja moottoriurheilua yhdistelevän Rocket Leaguen World Championship -turnaus pidettiin viime viikonlopun aikana Lontoossa. Turnaukseen ottivat osaa yhteensä 10 joukkuetta, jotka edustivat Pohjois-Amerikan, Euroopan ja Oseanian parhaimmistoa. Suomen värejä turnauksessa puolustivat compLexity Gamingissa pelaavat Otto ”Metsanauris” Kaipiainen ja Joonas ”Mognus” Salo.

compLexity Gaming aloitti turnauksen vahvasti, peitoten kolme ensimmäistä vastustajaansa 3-0 ja 3-1 tuloksin. Joukkueen voittokulku kuitenkin katkesi voittajien lohkon finaalissa, kun NRG Esports tarjoili tälle 0-4 lukemat ja tiputti sen häviäjien lohkoon. Siellä compLexity Gamingia odotti Team Dignitas, joka oli jo taistellut tiensä lohkon lävitse, piesten sekä Evil Geniusen että Cloud9:n 3-0. Ottelu turnauksen finaalipaikasta päättyikin Team Dignitaksen hyväksi, kun tämä peittosi compLexity Gamingin 4-2.

Mestaruusottelussa kohtasivat siis Team Dignitas ja NRG Esports. Kahden suomalaisia riepotelleen joukkueen ottaessa mittaa toisistaan voittajaksi ja uudeksi maailmanmestariksi ylsikin lopulta Team Dignitas.

Turnauksen mitalisijoitukset ovat seuraavat:

  1. Team Dignitas – Voittosumma 100 000 $
  2. NRG Esports – Voittosumma 60 000 $
  3. compLexity Gaming – Voittosumma 30 000 $

Lähde: Liquidpedia Kuvalähde: Rocket League