PUBG Europe Leaguen viimeinen vaihe on kohtapuolin alkamassa, ja alkavaa kautta varten julkistettiin eilen uutisia liittyen suomalaispelaajiin. Crow Crowd on aikaisemmin ollut yksi liigan häntäpäässä killuneista joukkueista, mutta nyt siihen on tulossa muutosta. 

Joukkue kiinnitti rosteriinsa neljä suomalaista PUBGin huippunimeä. Jo aikaisemmin Euroopan liigassa Winstriken riveissä pelanneet Teemu ”Teme” Kokko, Joona ”Nookie” Närvänen ja Olli ”Tiikzu” Saarikoski napattiin suoraan joukkueeseen, ja kermaksi kakun päälle heille saatiin vielä kaveriksi Miska ”Mise” Malkamäki, joka on aikaisemmin pelannut suomalaisessa Quick Math kokoonpanossa. 

Crow Crowdin edellinen kokoonpano pani pillinsä pussiin tältä erää Eurooppaliigasta, ja he siirtyvät pelaamaan PEL Contendersiin, muun muassa Jokersjoukkueeseen.  

Kokon, Närväisen ja Saarikosken ennen edustama Winstrike on ilmoittanut virallisesti myyneensä liigapaikkansa eteenpäin. Organisaatio ei enää jatka tulevaisuudessa PUBG Europe Liigassa millään kokoonpanolla. 

Lähde: Crow Crowd Kansikuva: Crow Crowd