Suomalaisvahvisteisista joukkueista enää ENCE on ainoa, jolla on mahdollisuus karsia tiensä PGL Major Stockholm -turnaukseen. Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtamaa OG:ta ei nähdä huipputurnauksessa.

Tiistaina IEM Fall -turnauksen sijoitusotteluissa OG hävisi FaZe Clanille 1-2, ja samaan aikaan BIG voitti Heroicin. BIGin voiton ja oman häviönsä vuoksi OG ei voi saada riittävästi major-karsintapisteitä turnauspaikkaa varten, kun taas BIG varmisti voitollaan paikkansa majoreilla.

Joonas ”doto” Forssin ja valmentaja Eetu ”sAw” Sahan tähdittämä ENCE taas voi varmistaa major-paikkansa jo keskiviikkona, vaikka pelaakin seuraavan kerran vasta perjantaina. Mikäli BIG voittaa FaZen toisessa sijoitusottelussa, jää FaZe ulos turnauksesta. Mikäli taas FaZe voittaa, jää ilman major-paikkaa ENCE, Movistar Riders, Copenhagen Flames tai Fiend, jotka kaikki pelaavat pudotuspeleissä viikonloppuna.

ENCE pelaa perjantaina puolivälieräottelun G2 Esportsia vastaan. ENCEllä on pudotuspeleissä kolme mahdollisuutta voittaa, ja se tarvitsee vähintään yhden voiton varmistaakseen major-paikkansa.