Berliinissä järjestettävä CS:GO Major -suurturnaus on edennyt New Legends -vaiheeseensa, jonka taistoon valikoitui 16 joukkuetta. Swiss System -järjestelmällä pelattujen viiden ottelusarjan jälkeen joukkueista karsiutuu kahdeksan parasta, jotka etenevät New Champions -vaiheen playoffeihin.

Suomea taistossa edustavast ENCE Esports ja Otto ”OttoNd” Sihvon kotijoukkue CR4ZY. Uuden vaiheen ensimmäiset ottelut pelattiin eilen, jolloin ENCE vei 16-5 voiton AVANGARista ja CR4ZY kärsi 9-16 tappion Team Liquidille.

Tänään pelattavissa toisen ottelusarjan otteluissa ENCE kohtaa brasilialaisen MIBR:n ja CR4ZYa vastaan asettuu ruotsalainen Ninjas in Pyjamas. ENCEä voidaan pitää oman ottelunsa ennakkosuosikkina, sillä joukkue on rankattu maailmanlistan sijalle 4. verrattuna MIBR:n 13. sijaan. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahdesti aiemmin, jotka molemmat päätyivät ENCEn voittoon.

CR4ZYlla on sen sijaan edessään mahdollisesti tiukempi koitos. Se kohtaa maailmansijalla 12. olevan Ninjas in Pyjamasin, kun taas CR4ZY itse on rankattu sijalle 15. Ruotsalaisjoukkueen viimeaikainen suoriutuminen ja CR4ZYn kova taisto Team Liquidia vastaan ovat kuitenkin saaneet monet veikkaamaan CR4ZYn puolesta.

CR4ZYn ottelu Ninjas in Pyjamasia vastaan alkaa tänään klo 15:30. ENCE taasen kohtaa MIBR:n klo 20:30. Otteluita voi katsoa suorana StarLadderin Twitch-kanavalta ja suomeksi Telia Esports Seriesin Twitch-kanavalta. Tarkan otteluaikataulun ja lähetystiedot löydät täältä.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: StarLadder