Europe Minor Berlin -CS:GO-turnaus taputeltiin loppuun tänään. Turnauksen hopeaottelussa toisensa kohtasivat suomalaisen Otto ”OttoNd” Sihvon kotijoukkue CR4ZY sekä tanskalainen North. Pelissä ei ollut ainoastaan 15 000 dollarin palkintoraha, vaan myös paikka ensi kuun Berlin Major -suurturnauksessa.

Kaksikon aiemmassa yhteenotossa North oli kaatanut CR4ZYn selvin 2-0 lukemin, joten samanlaista peliä voitiin odottaa tältäkin ottelulta. CR4ZYllä oli kuitenkin tällä kertaa aivan eri vaihde päällä ja taistelu oli kuin edelliskerran peilikuva.

North oli yksinkertaisesti aivan hampaaton CR4ZYä vastaan. Jo ensimmäinen erä näytti ottelun suunnan kun Northin pistetilanne pysäytettiin vain seitsemään pisteeseen ja CR4ZY vei voiton luvuin 16-7.

Tanskalaisjoukkueella oli mahdollisuus kääntää ottelun kulku ratkaisevassa toisessa erässä ja pakottaa se kolmanteen erään. Erä meni kuitenkin Northin kannalta vielä edellistäkin huonommin; CR4ZY kykeni jo maistamaan Majorin eikä aikonut antaa sen lipsua käsistään. Erä päättyi lukuihin 16-6 CR4ZYn hyväksi.

StarLadder Berlin Major pidetään 23.8.-8.9. Siihen ottaa osaa yhteensä 25 joukkuetta, mukaan lukien suomalainen ENCE Esports. Turnauksen palkintopotti on 1 000 000 dollaria.

Lähde: Liquidpedia Kuvalähde: StarLadder