Faze. Tällä hetkellä kilpailullisen Playernunknown’s Battlegroundsin suvereeni ykkösnimi lunasti ykkössijan viikonlopun Dreamhack PUBG Showdownissa. Faze on ollut viimeisten kuukausien aikana poikkeuksetta osallistumissaan turnauksissa ollut parhaan kolmen joukossa, ja tänä viikonloppuna sinetöitiin taas se, että ketkä johtavat sirkusta ammattilaispiireissä.

Anssi ”mxey” Pekkonen , Jere ”Jembty” Kauppinen, Adrian ”Haxete ”Blom ja David ”Fuzzface” Persson ottivat turnauksessa eniten tappoja ja eniten sijoituspisteistä, ja lopulta voittivat lopullisissa tuloksissa toiseksi tulleen Pittsburgh Knightsin yli 800-pisteellä. Fazen dominanssi oli huomattavaa koko turnauksen ja nyt voidaan rehellisesti todeta, että joukkue nykyisellä kokoonpanollaan on maailman paras Playerunknown’s Battlegroundissa. Jos joku ei sitä vielä näillä meriitellä usko, niin todisteita voi katsoa myös vedonlyöntikertoimista missä Faze on poikkeuksetta laitettu ennakkosuosikisi kaikkiin turnauksiin.

Onnittelut Fazelle mahtavasta voitosta. Joukkue nähdään lähitulevaisuudessa muun muassa PUBG Global Invitational Euroopan karsinnoissa ja tulevissa maailmanmestaruuskisoissa, jos (kun) Euroopan karsinnoissa joukkue pääsee kärkisijoille.