Suomen aikaa kello viideltä selviää, raivaako ENCE edestään yhden suurimman esteensä, kun vastaan asettuu järkähtämätön Natus Vincere. Voittaja jatkaa matkaansa kohti Majorin finaalia, jossa vastaan asettuu illan toisen semifinaalin (MibrAstralis) voittaja. 

Eli tänään saatetaan kirjoittaa Ceeässän historiikki uusiksi! ENCEn eteneminen tälle tasolle turnauksessa on jo itsessään valtaisa saavutus, mutta finaaliin pääseminen olisi jo jotain, joka liikuttaisi mahdollisesti jo tuulipukukansankin mielenkiintoa. ENCE on toinen suomalainen joukkue, joka on edes päässyt Major-turnaukseen. Turnauksen voittaminen olisi todella merkittävä saavutus koko Suomen kilpapeliscenelle. 

Vastaan asettuva NaVi on rankattu maailman kolmanneksi kovimmaksi joukkueeksi, joten joku voisi tokaista ottelun olevan jopa helpompi kuin menestyksekäs ottelu Liquidia vastaan (2. sijoitettu). Molemmilla joukkueilla ovat yhtäläiset mahdollisuudet jatkaa eteenpäin, mutta näin sinivalkoisilla laseilla varustettuna todettakoon, että ENCE:llä on todella kova voittoputki päällä.  

Toivotaan, että voittoputki jatkuu tänään kohtalon ottelussa. 

Ottelua voi seurata Yle Areenasta suorana suomeksi selostettuna.