Vuonna 2016 käynnistynyt suomalaisen amatööridotan taistelukenttä ”Lihisliiga” on yhdistynyt suomen Dota 2 -Liigan kanssa. Uusi liiga toimii Lihisliigan keulahahmon Markus ”Makkaralihis” Saarikankaan vetämänä ja seuraava kausi käynnistyy ensi lauantaina 17.11.

Turnaukseen rekisteröityminen on avoin kaikille suomalaisille Dota 2 -pelaajille aina lauantaihin kello 15 asti. Tarvitset vain viiden suomalaispelaajan joukkueen ja halutessasi kaksi minkä tahansa kansalaisuuden varapelaajaa.

Liiga käynnistyy lauantaista eteenpäin best-of-1 Round Robin -vaiheella, jolloin kaikki osallistuvat joukkueet pelaavat ensiksi toisiaan vastaan. Jokaiselle osallistujalle tulee olemaan luvassa runsaasti hieman ammattimaisempaa pelaamista, kävi miten kävi.

Ensimmäiselle kaudelle on onnistuttu saamaan peräti tuhannen euron palkintopotti. Tähän mennessä potista on rekisteröitynyt kisaamaan peräti kaksikymmentä joukkuetta.

Rekisteröitymään pääsee Dota 2 -Liigan kotisivuilta. Lisätietoa Suomen Dota 2 -Liigasta löytää helpoiten tapahtuman kotisivuilta tai sen omasta Discordista.

Lähde: dota2liiga.fi Kuvalähde: Lihisliiga-Facebook

Korjaus 16.11. 13:56: Korjattu uutisessa mainittu viikonpäivä. Päivämäärä oli oikein, mutta kyseessä oli lauantai, ei sunnuntai.