Suomea marraskuun alussa pelattaviin Overwatchin MM-kisoihin lähtee edustamaan seitsemän pelaajaa. Tankkeina toimivat Roni ”LhCloudy” Tiihonen ja Joonas ”zappis” Alakurtti, DPS-pelaajina Tuomo ”Davin” Leppänen, Richard ”rCk” Kanerva ja Ricky ”Ricky” Fox ja support-pelaajina Petja ”Masaa” Kantanen sekä Jonas ”Shaz” Suovaara.

Rosterissa silmiinpistävää on se, että monet Overwatch Leaguessa pelaavat suomalaiset pelaajat eivät ole mukana, kuten Timo ”Taimou” Kettunen sekä Benjamin ”BigGoose” Isohanni. Valmentaja Joni ”Seita” Paavola kertoi valitsemisprosessistaan TwitLonger-postauksessa. Suomen joukkue testasi yhteensä 16 pelaajaa eri kombinaatioilla otteluissa toisiaan vastaan, joista valitut seitsemän pelaajaa vakuuttivat eniten. Vaikein valinta oli Foxin ja Kettusen välillä, mutta Paavola päätyi Foxiin hänen potetiaalinsa perusteella. MM-kisat ovat myös upea mahdollisuus nuorille pelaajille näyttää osaamistaan, joten tällä myös oli vaikutusta valintoihin.

MM-kisat pelataan 1.11.-2.11. Anaheimissa. Turnaukseen paikat ovat jo varmistaneet Etelä-Korea, Kanada, Kiina, Ranska ja Yhdysvallat. Suomi karsii 41 muun maan kanssa lopuista viidestä paikasta myöhemmin julkaistavan kaavion perusteella.

Lähde: OWWC Team Finland Kuvalähde: Blizzard Entertainment