Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan SAMMAKON, 100k esportsin ja Verkkopeliyhdistys Insomnian järjestämät CS:GOn Opiskelijoiden eSM-kisat palaavat taas tämän vuoden lokakuussa. Yhdistykset järjestivät vastaavan turnauksen myös viime vuonna.

”Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyt kisat otettiin korkeakouluissa hyvin vastaan, muutamassa niistä järjestettiin jopa kisakatsomoita oman korkeakoulun joukkueiden pelien aikaan. Vastaavanlaisen yhteisöllisyyden kehitykseen tähtäämme myös tällä kertaa”, kertoi Opiskelijakunta SAMMAKOn hallituksen puheenjohtaja Juho “Wormatsu” Paavola.

Kisoihin voivat ottaa kaikki Suomessa asuvat korkeakouluopiskelijat. Opiskelijoiden (5-6) on oltava peräisin samasta korkeakoulusta tai samasta kaupungista ja heillä tulee olla SEULin harrastepelaajalisenssi.

Ilmoittautuminen kisojen verkkokarsintoihin on alkanut. Karsinnat pelataan 16.9.-13.10. ja niiden neljä parasta joukkuetta saavat kutsun kisojen finaaliturnaukseen. Finaalit pelataan 25.-26.10. Porin Insomnia-tapahtumassa. Finaalipelit lähetetään myös suorana verkon kautta.

“Hienoja suorituksia ja yllättäviä taktiikoita on luvassa yleisölle, kun jälleen erotamme jyvät akanoista. Onnistuuko Tampereen ammattikorkeakoulu uusimaan viimevuotisen mestaruutensa vai siirtyykö kruunu muualle Suomeen? Näitä lähetyksiä ei kannata missata“, kommentoi 100k esportsin puheenjohtaja Joel “NatoGandalf” Kuusisto.

Lisätietoa kisoista ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Lähde: Sammakko Kuvalähde: Insomnia XX/Tuomas Saari