Overwatch-Liigan alati lähestyvä alkamispäivä on aiheuttanut epävarmuutta ja myllerrystä kautta maailman. Myös Suomen Overwatch-skene käännettiin päälaelleen, kun Contenders-voittaja Team Gigantin joukkueesta lähti peräti neljä pelaajaa osaksi Overwatch-Liigaa.

Overwatchin hallitseva suomenmestari ENCE eSports ilmoittikin tänään, että se tulee hajottamaan nykyisen Overwatch-joukkueensa. Roni “LhCloudy” Tiihonen ja Riku “Ripa” Toivanen on myyty julkistamattomaan hintaan Team Gigantille. Samalla joukkueen muut jäsenet, Ville “Trickwide” Saastamoinen, Richard “rCk” Kanerva ja Samuli “BAITO” Karppinen, päästetään vapaille markkinoille.

Team Gigantin uuden rosterin pelaajista on siis tiedossa neljä – kaksi vaille kuuden pelaajan minimin. Team Gigantti tulee pelaamaan puolustavana mestarina ensi maaliskuussa alkavalla Overwatch Contendersin toisella kaudella.

ENCE ei useiden muiden organisaatioiden tavoin kuitenkaan aio astua ulos Overwatch-skenestä. Organisaation tavoitteena on hyödyntää Overwatchin uutta urapolkua ja raivata tiensä Open Divisionin kautta Overwatch Contendersiin. Myös Assemblyjen ja LanTrekin järjestämät paikallisturnaukset ovat osa organisaation suunnitelmia.

Joukkueen uutena kapteenina tulee toimimaan Oula “OLBAA” Räsänen, joka rakentaa ENCEN joukkuerosterin yhdessä valmentajien ja muun henkilökunnan kanssa.

Lähde: ENCE eSports Kuvalähde: ENCE eSports