Suosittu Counter-Strike: Global Offensive -liiga ELEAGUE palaa kolmannelle kaudelleen ensi syksynä. Liigan on tarkoitus alkaa syyskuun ensimmäisenä päivänä.

Tarkempia tietoja uudesta kaudesta ei ole vielä julkaistu, mutta todennäköisesti liigan palkintopotti tulee olemaan jälleen yli miljoona dollaria.

Liigaan osallistuvat joukkueet ovat todennäköisesti maailman kärkijoukkueita, kuten kahdella edelliselläkin kaudella. ELEAGUEn ensimmäinen kausi päättyi Virtus.pron voittoon, kun toisella kaudella liigassa nähtiin jättiyllätys OpTic Gamingin juhliessa mestaruutta.

ELEAGUEn kaksi ensimmäistä kautta ovat olleet todella suosittuja, ja sarjan tuotanto on saanut jopa Emmy Sports-ehdokkuuden erinomaisesta studio designista ja ulkoasusuunnittelusta. Myös sponsorit ovat olleet kiinnostuneita liigasta, sillä amerikkalainen vakuutusyhtiö GEICO uusi viime kuussa kahden miljoonan dollarin sponsorisopimuksensa ELEAGUEn kanssa.

Oman liigansa lisäksi ELEAGUE on järjestänyt myös Counter-Striken Major-turnauksen sekä parhaillaan käynnissä olevan ELEAGUE Street Fighter -kutsukilpailun.

Lähde: Dot Esports
Kuva: Twitter