Tunnettu turnausalusta StriveWire on ollut pitkään suosiossa etenkin Hearthstone-pelaajien joukossa, sillä se oli monien mielestä paras alusta MM-kiertueen avoimille pisteturnauksille. Avointen turnausten lisäksi sivusto alkoi pian tarjoamaan maksullisia turnauksia isommilla palkintopoteilla, joista tuli nopeasti myös sivuston tärkein tulonlähde.

Hearthstonen mestaruuskiertueen muututtua vuoden 2017 jälkeen avoimet pisteturnaukset poistettiin, mikä johti selvään laskuun sivuston käyttäjämäärissä.

StriveWire yritti hakea lisäpontta toimintaan brändäämällä sivuston vuoden alussa 1vs1.gg:ksi. Nimestä voi päätellä, että kehittäjät halusivat panostaa yksittäisiin otteluihin joissa molemmat pelaajat/joukkueet asettavat panoksen ja sivusto ottaa siivun välistä. Nämä eivät kuitenkaan koskaan olleet järin suosittuja.

Tällä viikolla StriveWire ilmoitti lopettavansa toimintansa. Ilmoituksen mukaan sivusto ei onnistunut koskaan löytämään riittävää rahoitusta tai käyttäjämääriä yltääkseen haluamaansa kokoon ja hakeutuu maksukyvyttömyyskäsittelyyn.

Useat pelaajat pelkäävät nyt rahojensa puolesta, sillä ilmoituksen mukaan sivusto ei pysty maksamaan palkkiorahoja. StriveWiren Twitter-tili on suljettu, eikä se vastaa tukisähköposteihin. Ongelma koskee luultavasti satoja pelaajia, sillä monet ovat pitäneet varoja sivustolla tulevia turnauksia varten. Suomalaisittain esimerkiksi Helsinki REDsin ja ENCEn Hearthstone-pelaajilla oli sivulla nostamattomia palkintoja.

Tilannetta on Twitterissä kommentoinut esimerkiksi Tsekkkiläinen Mikuláš ”Pokrovac” Dio, jolla on noin 750 euroa jäissä.

Lähde: Strivewire Kuvalähde: StriveWire