Suosittu CS:GO -persoona ja sisällöntuottaja Ludwig ”Anomaly” Lagerstedt kertoo erittäin harvinaisen 32 tuhannen dollarin skinin myynnistään.

Aseiden skinit ovat haluttua tavaraa CS:GOssa, ja jotkut niistä voivat maksaa jopa tuhansia dollareita. Vain muutamat saavat kaikkein harvinaisimpia skinejä käsiinsä, mutta ne onnekkaat, jotka löytävät harvinaisuuksia caseista voivat tehdä niiden avulla isojakin määriä rahaa.

Skinejä kaupatessa pitää kuitenkin olla erittäin tarkkana, sillä huijatuksi tuleminen on aina iso riski.Anomaly kertoo kuinka hän myi yhden pelin harvinaisimmista skineistä 32 tuhannella dollarilla.

”Ensin aloin tutkia sen arvoa. Katsoin aikaisempia samantyylisten skinien myyntejä läpi ja juttelin ihmisille, jotka tietävät niistä. Sen jälkeen kontaktoin skinikeräilijöitä läpi.”

Tämän jälkeen ruotsalainen järjesti huutokaupan skinille, johon osallistui noin kymmenen ihmistä.

”Ensin joku huusi 10 tuhatta ja seuraava 11 tuhatta dollaria. Hinta vain meni kokoajan ylöspäin. Lopulta huutokaupan voittajaksi paljastui eräs hyvin rikas henkilö, joka ei ymmärtänyt Englannin kieltä, se oli hullua.”

Anomaly ei ollut kovin luottavainen, että ostaja olisi tosissaan tai huijattaisiinko häntä. Hän pyysikin ostajaa lähettämään rahat ennen kuin Anomaly lähettäisi skinin. Kauppa onnistui lopulta yllättävän helposti ja Anomaly miettikin, kuinka helposti hän olisi vain voinut ottaa rahat eikä lähettää skiniä ollenkaan.

Anomalyn myymän AK-47 aseen Blue Gem skinin arvo perustuu sen harvinaisuuteen. Kaikenkaikkiaan mijoonista avatuista caseista CS:GO:n aikana on löytynyt yhteensä vain kahdeksan samaa skiniä todistetusti, mikä on erittäin vähän.

 

lähde: dexerto

kuva: Youtube/ Anomaly, broskins