Useat isot Warzone-nimet ovat alkaneet  saada tarpeekseen pelin tämänhetkisestä tilasta, ja ryhtyneet etsimään vaihtoehtoisia pelejä pelattavaksi. Muun muassa Warzonen katsotuin striimaaja Nick ”NICKMERCS” Kolcheff sekä Call of Duty-veteraani Jack ”CouRage” Dunlop ovat hiljattain ilmoittaneet lopettavansa suositun battle royalen pelaamisen ja striimaamisen. Myös lukuisat muut Warzone -sisällönluojat ovat ilmaisseet huolensa pelin tulevaisuudesta.

Dunlop perusteli päätöstään Youtube-kanavallaan ja kertoi syitä lopettamiseen olevan useita. Hän mukaansa muihin battle royale -peleihin verrattuna Warzoneen lisätään uutta sisältöä liian vähän, eikä se siten onnistu pitämään yllä pelaajien mielenkiintoa. Tämän lisäksi hän listasi suurimmiksi syiksi kunnollisen streamer-tilan puuttumisen, sekä tietysti Warzonen valtavan hakkeriongelman.

Kolcheff puhui asiasta Youtube-videolla, joka oli otsikoitu ”Moving on”.

”Call of Duty on todella, todella huonossa tilassa juuri nyt. Tunnelin päässä ei näy valoa”, Kolcheff vuodatti videon alussa, ja kertoi Youtube-kanavan sisällön muuttuvan tulevaisuudessa.Videolla esitetyssä Warzone-pelipätkässä hän jatkoi: ”Minulla ei ole pienintäkään halua pelata Warzonea. Pelaisin mieluummin vaikka Pokémonia.”

Sekä Dunlop että Kolcheff ovat viihtyneet viimeaikoina Apex Legendsin parissa. Myös tulevia julkaisuja, kuten Battlefield 2042-peliä ja Halo Infiniteä povataan Warzonen tuhoksi, mutta se jääköön nähtäväksi. Laskevista numeroistaan huolimatta Warzone pitää kuitenkin edelleen paikkaa suosituimpien videopelien joukossa.

Lähde: Dexerto