Hiihtolomaviikkojen (viikot 8, 9 ja 10) aikana Break Sokos Hotel Vuokatissa voi pelata ja harjoitella kilpapelaamista ilmaiseksi SuperJymyn ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian johdolla. Hotellin pohjakerroksessa sijaitsevassa peliluolassa voi pelata veloituksetta sekä elektronisen urheilun valmentajien että Urheiluakatemian ammattivalmentajien kanssa.

SuperJymyn manageri Niklas Pehkonen luonnehtii tapahtumaa mahdollisuudeksi käydä pelaamassa ja tutustumassa elektroniseen urheiluun lomamatkan aikana. Pelimahdollisuus on suunnattu kaikenikäisille, ja Pehkonen toivookin pelipäivien tavoittavan niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin. Myös vanhemmille on varattu kaikkina pelipäivinä aikaa kello 14-15 välillä elektronista urheilua koskevia kysymyksiä varten.

Ohjelmassa pelipäivillä on mm. Counter-Strike: Global Offensivea, Overwatchia ja Fifaa. Pelejä pääsee pelaamaan hiihtolomaviikoilla maanantaisin kello 12-15 sisääntulojärjestyksessä. Tiloista löytyy valmiina kaikki pelaamiseen tarvittavat laitteet ja välineet.

Lähde: SuperJymy Kuvalähde: SuperJymy