Vuonna 2017 elektronisen urheilun toimintaan liittynyt SuperJymy brändää joukkueensa uudelleen. Aiemmin violettioransseja paitoja kantanut joukkue kantaa tulevaisuudessa mustavalkoisia paitoja ja nimeä SJ Gaming. Joukkue jatkaa toimintaansa samalla kokoonpanolla tarkoituksena nousta maailman kärkinimien joukkoon.

SuperJymyn toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen uskoo, että esport-joukkueen uudelleenbrändääminen erilaiseksi SuperJymyn muusta imagosta johtaa mahtavaan lopputulokseen. Muutosten tarkoituksena on saada joukkue näyttäytymään varteenotettavampana e-urheilujoukkueena perinteisen urheiluseuran suojatin sijaan. Kuosmanen kertoo myös, että uudelleenbrändäys tarkoittaa uudenlaisia yhteistyösopimuksia ja Kainuun alueen kehittymistä kansainvälisesti varteenotettavaksi elektronisen urheilun paikkakunnaksi

Joukkuemanageri Niklas Pehkonen näkee SuperJymyn oppimatkan tulleen päätökseensä ja panosten kovenneen.  Hän muotoilee, että tavoitteet pelaamistoiminnassa ovat korkealla, ja että organisaatio haluaa kehittää elektronisen urheilun toimintaa ”kulissien takana”.

SJ Gamingin uusi verkkosivu löytyy osoitteesta https://www.sjgaming.gg/.

 

Lähde: SJ Gaming Kuvalähde: SJ Gaming