Apex Legendsin jättisuosio jatkaa kasvuaan, eivätkä suuret e-urheiluorganisaatiot ole jättäneet sitä huomaamatta. Organisaatiot, kuten Fnatic, NRG Esports, 100 Thieves ja G2 ovat ilmoittaneet etsivänsä pelaajia täyttämään Apex Legends-joukkueitaan.

”25 miljoonaa pelaajaa viikossa.  Melko vaikuttavaa. Tehtäisiinkö tästä e-urheilua?”, kertoo Fnatic twiitissään, jossa se ilmoitti etsivänsä pelaajia joukkueeseen. Kuka tahansa pystyy hakemaan Fnaticin Apex-kokoonpanoon täyttämällä kaavakkeen, jossa kysellään heidän saavutuksistaan pelissä ja historiasta e-urheilun parissa.

”Huomio Apex Legends pelaajat: Jos olet v***n eläin pelissä tai haluat suositella jotain muuta pelaajaa, ota yhteyttä. Haluamme tehdä sinusta parhaan”, twiittasi G2 Esportsin perustaja ja omistaja Carlos ”ocelote” Rodríguez.

Suomessa Tamperelainen YMCA Esports julkisti tänään Apex-kokoonpanonsa. Organisaation pääkokoonpanoon kuuluvat Jesper ”Jerppe” Koski, Ville ”Despe” Palmu sekä Verneri ”WEku” Siren. Tämän lisäksi organisaatio perusti akatemiajoukkueen, jonka pelaajiin kuuluvat Enflax, Kipe, Hexa ja eskola.

”Pelihistoriaa löytyy pelaajiltamme mukavasti, mm. Despe on pelannu kaksi vuotta Overwatchia T2-tasolla esim. FCL Menacelle, Nemesikselle ja Encelle. Jerppe on vähän tuntemattomampi yksilö, mutta koko ikänsä pelannut pelejä ja vihdoin saimme hänet vedettyä mukaan toimintaan. Weku on pitkän linjan osaaja ja pyörinyt piireissä yli 12 vuotta, mm. Overwatchin puolella”, kertoi YMCA Tampereen esports-koordinaattori Jesse Halme.

Peli on ollut julkaistuna vasta viikon verran ja mitään oikeaa e-urheiluskeneä sen ympärille ei ole vielä ehtinyt muodostua. Ainut kilpailullinen tapahtuma, joka pelin ympärillä on tähän asti ollut, oli Twitch Rivals Apex Legends Challenges-turnaus, joka pidettiin tiistaina.

Organisaatioiden osoittama kiinnostus peliä kohtaan lupaa kuitenkin hyvää pelin tulevaisuudelle.

Lähde: Dot Esports, Ocelote (twitter) Kuvalähde: Electronic Arts