Suosittu Fortnite-striimaaja Turner ”Tfue” Tenney paljasti keskiviikkona striimissään uuden Fortnite-teemaisen näppäimistönsä, jonka arvon uskotaan olevan 3 500 dollaria.

Tfuen fanit bongasivat kustomoidun näppäimistön jo aiemmin tässä kuussa TaehaTypes -nimiseltä Twitch-kanavalta, jossa videolla näppäimistöguru loi mukautettuja kappaleita livenä stream-yleisölle. TaehaTypes on räätälöityjen luksusnäppäimistöjen valmistaja, joka tekee täydellisesti asiakkaiden pyyntöjä vastaavia näppäimistöjä.

TaehaTypesin mukaan korkea hintalappu muodostuu mukautetuista osista, värjäysprosessista ja muista valmistuskustannuksista.

Striimillä Tfue esittelee uutta näppäimistöään ja heittää vitsiä siitä, että tuote on niin kiiltävä, että sitä voisi käyttää peilinä parranajossa.

”Voi luoja, katsokaa sitä, se on niin puhdas ja kiiltävä, että pystyt lukemaan chattia (Twitch-chat) sen kautta.” – Tfue sanoi.

Näppäimistö sisältää japanilaista kirjoitusta perinteisten englantilaisten kirjainten alla. Oikeassa yläkulmassa on myös Tfue-logo, joka tuo hienon lisämausteen kustomoituun näppäimistöön. Aikansa ihailtuaan uutta näppäimistöään striimissä, Fortnite-tähti sukelsi välittömästi koeajamaan uutta tuotetta.

Näppäimistöt eivät takaa sitä, että sinusta tulisi tähtipelaaja, mutta saattavat kuitenkin parantaa pelikokemustasi. Voi olla myös mahdollista, että tämä kyseinen 3 500 dollaria maksanut kustomoitu näppäimistö saattaisi olla Tfuen avain maailmanmestariksi.

Alla video Taeha Typesin Youtube-kanavalta, jossa näytetään, kuinka Turner ”Tfue” Tenneyn upea kustomoitu näppäimistö valmistui.

 

Lähde: Dot Esports

Kuvalähde: Kuvakaappaus – Twitch / Tfue