Parhaiten Battle Royale -pelimuodostaan tunnettu Apex Legends jatkaa laajenemistaan myös BR-tilan ulkopuolelle. Keväällä peliin lisättiin uusi pysyvä pelitila Arenas, ja huhujen mukaan tekeillä olisi myös Domination-tyylinen pelimuoto

Tällä hetkellä valituilla alueilla beta-testauksessa oleva Apex Legends Mobile sisältää Battle Royalin ja Areenan lisäksi myös Apexille aivan uuden pelitilan: Team Deathmatchin. Useista räiskintäpeleistä tuttu TDM toimii kuten odottaa saattaa: kaksi kuuden hengen joukkuetta yrittää saavuttaa voittoon vaaditun pistemäärän eliminoimalla toisen joukkueen pelaajia.

Toistaiseksi Team Deathmatch on varmuudella pelattavissa ainoastaan pelin mobiiliversiossa, mutta on hyvin todennäköistä, että pelimuoto lisätään ajallaan myös PC- ja konsoliversioon. Huhujen mukaan Respawn suunnittelee lisäävänsä Apexiin useita tiimipohjaisia pelitiloja tulevaisuudessa, joista TDM on ensimmäinen.

Aikataulua näiden uusien pelitilojen julkaisusta ei ole tiedossa, mutta todennäköisesti niitä saa vielä odottaa useita kuukausia, ellei enemmänkin. Uutta sisältöä on näillä näkymin luvassa kuitenkin pian, sillä joidenkin lähteiden mukaan kehitteillä oleva uusi Battle Royale-kartta  saapuisi seuraavalla, 11. kaudella.

Katso alla olevalta videolta, miltä Team Deathmatch -pelitila näyttää:

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Twitter