Luksusbrändi Gucci ja Microsoft ryhtyivät yhteistyöhön, jonka tuloksena oli tuhansien eurojen arvoinen Limited Edition Xbox Series X-pelikonsoli. Tämä älyttömän kallis konsoli näyttää lähes samalta kuin tavallinenkin, lukuunottamatta Guccin tavaramerkkinä tunnettua GG- kuviointia.

Konsolin lisäksi pakettiin kuuluu kaksi Gucci-teemaista peliohjainta, Xbox Game Pass Ultimate-tilaus sekä omalaatuisen designin omaava Gucci-salkku kallisarvoisten pelivälineiden kuljettamiseen. Koko paketin hintalappu näyttää huimat 10 000 dollaria, eli noin 8700 euroa. Konsolia valmistetaan yhteensä vain sata kappaletta, ja sen on saatavilla 17.11. valituista liikkeistä sekä nettikaupasta.

Aiemmin kesällä Gucci teki yhteistyötä e-urheiluorganisaatio 100 Thievesin kanssa ja suunnitteli 2400 dollarin arvoisen 100 Thieves x Gucci Off The Grid -repun. Myös monet muut luksusbrändit ovat hoksanneet peliyhteisöissä piilevän markkinaraon; Balenciaga ryhtyi yhteistyöhön Epic Gamesin kanssa ja loi syyskuussa Fortnite-teemaisen vaatemalliston sekä pelinsisäisen skin-kokoelman.  Louis Vuitton taas suunnitteli skinejä League of Legendsiin jo vuonna 2019.

Lähde: The Verge