CS:GOssa ollaan nähty monia legendaarisia pelaajia, mutta yhtä ollaan pidetty legendana jo pelin alkuajoista lähtien. 

Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund aloitti uransa jo 1.6:n puolella, mutta siirtyi joukkueeseen, jota pidetään koko CS:GO historian parhaimpana ja menestyksellisempänä joukkueena.

87-0 on yksi CS:ssän ikonisimpia lukuja ja siitä puhuttaessa ei voi olla mainitsematta GeT_RiGhT:in nimeä. Elokuusta 2012 huhtikuuhun 2013 Ninjas in Pyjamas teki kaikkien aikojen ennätyksen voitettuaan 87 karttaa peräkkäin kilpailullisissa otteluissa. Tämä on lähes mahdotonta nykypäivänä.

Yksi keskeisimmistä ominaisuuksista, jotka auttoivat Alesundia dominoimaan CS:GO kenttiä, oli hänen kykynsä oppia nopeasti.  Tämän huomaa, kun seuraa hänen ampumistaan. Ampuminen eroaa CS:GOn ja 1.6 välillä todella paljon ja ruotsalainen oli yksi ensimmäisiä, joka omaksui uuden ampumistavan ja käytti sitä hyväkseen suurissa otteluissa.

Myös puhuttaessa Clutch-tilanteista, ei GeT-RiGhT:in nimeä voi sivuuttaa. Vaikka Richard ”Shox” Papillonia pidetäänkin oikeutetusti ”Clutch-kuninkaana”, on Alesund lähellä sitä. Vuonna 2013 hän voitti 1vs1 Clutch-tilanteista huikaisevat 72%. Seuraavana vuonna tulos oli 63%, kun taas 2015 se nousi 72,9%:iin.

Alesund on koko CS:GO-uransa pelannut Patrik ”f0rest” Lindbergin vierellä. Se onkin kaikkien aikojen pisin kahden pelaajan yhdessä pelaama aika pelissä. Jos lasketaan yhteinen matka 1.6-ajoista eteenpäin, kaksikko on pelannut yhdessä 3902 päivää peräkkäin. Nykyään molemmat ovat jälleen yhdessä, tällä kertaa Dignitaksessa ja näyttää siltä, että matka ei ole hetkeen päättymässä.

Lähde: Dexerto

Kuvalähde: Dexerto