Uusi Apex Legends-kausi Emergence on nurkan takana, ja sen sisällöstä on tihkunut jo paljon vihjeitä malttamattomille Apex-faneille. Kokosimme tähän listan asioista, mitä tähän asti uudesta kaudesta tiedämme – lisää on kuitenkin varmasti luvassa, kunhan viralliset patch notet julkaistaan.  

Uusi legeda: Seer

Passiivi Heartseeker: Seer kuulee lähellä olevien vihollisten sydämenlyönnit katsoessaan aseen tähtäimen läpi. 

Taktinen kyky Focus of Attention: Seer vapauttaa minidroneja, jotka hetken viiveen jälkeen merkitsevät edessä olevat viholliset, keskeyttävät näiden parannus- ja revive-toiminnot ja paljastavat vihollisten sijainnin ja HP:n 8 sekunnin ajan Seerille ja hänen joukkuetovereilleen.

Ultimate-kyky Exhibit : Seer vapauttaa ilmaan satoja minidroneja jotka muodostavat kuplan, jonka sisällä olevien vihollisten sijainti ja jalanjäljet paljastuvat jos he ampuvat tai liikkuvat nopeasti kuplan sisässä. 

Karttamuutokset

Refineryn tilalle tulee uusi, isompi POI, Climatizer

Kuva: Respawn

Maanvyöry on tuhonnut Train Yardin ja sen tilalla on nyt Landslide

Kuva: Respawn

Sorting Factoryn korvaa Lava Siphon -niminen suuri POI

Kuva: Respawn

Aseet 

Spitfire ja Alternator ovat nyt care package -aseita. Prowler palaa normaaleihin pelattaviin aseisiin, mutta ilman täysiautomaattivaihtoehtoa.

Uusi ase: Rampage LMG. Spitfireen verrattuna hitaampi, mutta tekee enemmän vahinkoa. Rampagen voi ladata termiittikranaatilla, jolloin tulinopeus kasvaa ja aseella voi kranaattien tapaan rikkoa ovia.

Uusi Hop-up: Booster Loader. Parempi tulinopeus ja lisäpanoksia, jos lataat aseen oikeaan aikaan. Sopii Wingman– ja Hemlock -aseisiin. Quickdraw- ja Anvil Receiver -hop-upit poistuvat.

Eva-8, L-star ja marksman-aseet tulevat saamaan muutoksia 

Legendat

Horizon: Liikkuvuutta Gravity Lift-kyvyn aikana parannetaan 

Fuse: Knuckle Cluster kestää kaksi kertaa pidempään. Fusen ultimaten sisäpuolelle jääneet viholliset korostetaan riippumatta siitä, piileskelevätkö he rakennusten tai esineiden takana. 

Revenant: Viholliset voivat nyt kuulla ja nähdä, kun Death Protection on päättymäisillään.

Caustic: Causticin kaasupilven aiheuttama vahinko kasvaa kahden sekunnin välein. Nox Gas Grenade -kaasupilvi hälvenee viisi sekuntia aikaisemmin. 

Arenas

Ranked arenas -muoto

Kolme uutta Arena-karttaa: Dome (World’s Edge), Oasis (Olympus) ja Hillside (King’s Canyon)

Lähde: Gamespot, Apex Legends News