Tamperelainen amerikkalaisen jalkapallon seura Saints on päättänyt laajentaa kotimaiseen elektroniseen urheiluun. Seura aloittaa eSports-jaoston toiminnan rekrytoimalla Counter-Strike: Global Offensive -joukkueen, jonka jälkeen on tarkoitus laajentaa muun muassa Overwatchiin. Tällä hetkellä Suomessa urheiluseuran tukemia elektronisen urheilun joukkueita on vain yksi, joka on Helsingin IFK:n Overwatch-joukkue, Helsinki REDS.

Saintsin tulevaa eSports-jaostoa lähtee johtamaan LanTrek-tapahtumista ja elektronisen urheilun vaikuttamisesta tuttu Miisa “Naiades” Nuorgam, joka toimii myös tulevan CS:GO-joukkueen managerina. Jaoston tavoitteena on vakiinnuttaa paikkansa Suomen eSports-organisaatioina ja tähdätä nopeasti ammattitasolle.

Joukkue rekrytoidaan avoimella sähköpostihakemuksella ja haku on kaikille viiden hengen joukkueille avoin. Pelaajilta toivotaan aiempaa kokemusta yksilöpelaajina ja joukkueelta kokonaisuutena. Aiempi turnauskokemus, varsinkin lan-tapahtumista on toivottavaa. Joukkue tulee kirjoittamaan organisaation kanssa sopimuksen, joka tukee sekä joukkueen, että seuran tavoitteita ja takaa luotettavan yhteistyön. Joukkueen eduista organisaation suhteen tullaan keskustelemaan tarkemmin hakijoiden kanssa.

Seura vastaanottaa hakemuksia sähköpostissa, osoitteessa: esports (at) tamperesaints.fi

 

Lähde: Tampere Saints

Kuvalähde: Tampere Saints