HLTV uutisoi aiemmin, että tanskalainen MAD Lions on penkittänyt joukkueen pelinsisäisen johtajan Nicolai ”HUNDEN” Petersenin sisäisten ongelmien vuoksi.

Penkityksen myötä tanskalaisorganisaatio on aivan uudessa tilanteessa, sillä se joutuu etsimään pelaavaan viisikkoon uuden pelaajan vain kaksi päivää ennen Minor Eurooppa -suljettujen karsintojen alkua.

Edellä mainittu päätös tehtiin noin viikko sen jälkeen, kun joukkue palasi IEM Katowice 2020 -turnauksesta, jossa se jäi lopulta sijoille 9.-12. Joukkue onnistui voittamaan Virtus.Pron, mutta se hävisi sekä Evil Geniusille ja mousesportsille.

HUNDEN oli MAD Lionsin toiseksi pitkäaikaisin jäsen, sillä pelinsisäinen johtaja liittyi tanskalaisorganisaatioon tammikuussa 2019. Tällöin organisaatio toimi vielä vanhalla nimellään.

MAD Lions kohtaa tulevana viikonloppuna Minor-karsintojen avauskierroksella Sproutin sekä myöhemmin tässä kuussa MAD Lions osallistuu FLASHPOINT -liigakaudelle.

Petersenin viimeisimpien twiittien mukaan miestä oltaisiin viemässä organisaation johtotehtäviin. Nähtäväksi jää, minkä roolin penkitetty tanskalaispeluri saa organisaatiosta.

Tanskalaisorganisaation tämän hetkinen kokoonpano:

Denmark Lucas ”Bubzkji” Andersen
Denmark Frederik ”acoR” Gyldstrand
Denmark Rasmus ”sjuush” Beck
Denmark Fredrik ”roeJ” Jørgensen

Brazil Luis ”peacemaker” Tadeu (valmentaja)

Denmark Nicolai ”HUNDEN” Petersen (penkitetty)

 

Lähde: HLTV