Yksi Heroicin pelaajista sai positiivisen testituloksen, kun pelaajia testattiin Kölnissä IEM Cologne 2021 -turnauksen yhteydessä ennen heidän pääsyään yleisiin tiloihin. Positiivisesta testituloksesta johtuen vaikutti siltä, että tanskalaistiimi pelaisi tulevat ottelunsa karanteenissa omista hotellihuoneistaan käsin. Nyt Saksan terveysviranomaiset ovat antaneet joukkueelle luvan jättää karanteenin taakseen, sillä joukkueelta myöhemmin otetut testit ovat olleet negatiivisia.

ESL:n mukaan positiivinen testi ei ollut ”väärä positiivinen”, vaan se johtui todennäköisesti aiemmin tänä vuonna sairastetusta taudista. HLTV:n mukaan ei ole selvää, viittaako turnausjärjestäjä kahteen huhtikuussa Heroicoin raportoimaan tilanteeseen, kun DreamHack Masters Springin aikaan Casper ”⁠cadiaN⁠” Møller koki koronaviruksesta aiheutuneita lieviä oireita, ja René ”⁠TeSeS⁠” Madsen kantoi virusta oireettomana.

Heroic pelaa perjantaina avausottelunsa Spiritiä vastaan heidän omasta harjoitteluhuoneestaan, ja perjantaina heidät testataan vielä uudelleen, ennen kuin heidät päästetään turnausalueelle.

Lähde: HTLV