Tanskalainen eurheilun markkintointi- ja mediayhtiö RFSH, joka edustaa CS:GO-joukkue Astralista, Heroicia ja Godsendiä, on ilmoittanut laajentavansa toimintaansa turnausjärjestämisen puolelle. RFSH on tunnettu muun muassa omaperäisestä liikestrategiastaan, jossa se omistaa osan niistä joukkueista joiden kanssa se tekee yhteistyötä.

RFSH:n ”uusi, kompakti ja mullistava” CS:GO-turnaus on saanut nimekseen BLAST Pro Series, ja se järjestetään 24.-25.11.2017 Kööpenhaminan Royal Arenalla. Turnaukseen tulee ottamaan osaa kuusi ”maailman parasta CS:GO-joukkuetta”, ja RFSH lupaili sen tarjoavan katsojilleen ennenäkemätöntä Counter-Strikea.

RFSH on saanut turnauksen järjestämiseen Kööpenhaminan kaupungin ja Tanskan hallituksen ”vahvan tuen”. Tämän lisäksi  useat joukkueet ja pelaajat ovat tarjonneet neuvojaan turnausformaatin kehittämisessä, kuten myös tämän vuoden Kievin Dota 2 -Majorien ja Krakovin CS:GO -Majorien järjestämisestä vastannut PGL esports.

RFSH:n uuden formaatin ytimessä on osallistuvien joukkueiden rajoittaminen kuuteen ja pääosan otteluista pelaaminen live-areenalla. Näin ollen järjestäjät ja fanit voivat RFSH:n mukaan ”suunnitella etukäteen ja varmistaa maksimaalisen katsomiskokemuksen”.

Erityisen poikkeavaa turnauksessa on kuitenkin se, että otteluita on käynnissä kolme samaan aikaan ja fanit voivat valita areenan näytöistä sen mitä haluavat seurata ja säätää headsetiensä äänen kyseiseen lähetykseen.

DotEsports nosti omassa uutisoinnissaan esille sen, että yksi RFSH:n omista joukkueista tulee ottamaan osaa turnaukseen. Yhtiö ei ole kommentoinut asiaa sen tarkemmin. Tämä nostaa tietenkin esille kysymyksiä mahdollisista eturistiriidoista.

Lähde: RFSH Kuvalähde: Blast Pro Series

Lue myös: