Major-turnaukset ovat niitä halutuimpia palkintoja e-urheilussa ja se ei ole poikkeus CS:GO:ssa. Tässä ovat viisi nuorinta major-voittajaa CS:GO:n historiassa.

CS:GO on yksi pisinpääm kilpaillusta e-urheilulajeista ja major-turnauksia ollaan pelattu jo vuodesta 2013 ja sen jälkeen yli 50 pelaajalla on ollut kunnia nostaa pokaalia.

Pro-pelaajien Keski-ikä on nykyään noin 23 vuotta, mutta sitä suurinta palkintoa on päässyt nostamaan myös jotkut paljon nuoremmatkin. 

  1. Markus ”Kjaerbye” Kjærbye 

Tanskalainen sai nimensä historiankirjoihin voitettuaan Astraliksen riveissä ELEAGUE Atlantan vuonna 2017. Hän oli silloin vain 18 vuoden ja 277 päivän ikäinen ja se on varmasti hetki jonka Kjaerbye ja hänen faninsa muistavat.

  1. Jesper ”JW” Wecksell 

Wecksell oli 18 vuoden 9 kuukauden ja 7 päivän ikäinen voitettuaan nykyisenkin joukkueensa Fnaticin kanssa DreamHack Winter 2013 turnauksen Jönköpingissä. JW valittiin myös turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi.

  1. Paweł ”byali” Bieliński   

Puolalainen Bieliński voitti ESL one Major Series Katowice turnauksen vuonna 2014 ja sen seurauksena hän löytyy nuorimpien Major-voittajien listalta sijalta kolme. Byali edusti Virtus.prota, jossa major-voitto tuli vuodesta 2014 vuoteen 2019 asti.

  1. Jake ”Stewie2k” Yip

Listalta löytyy myös tällähetkellä Team liquidin supertähti Jake ”Stewie2k” Yip, joka voitti 20 vuoden ja 21 päivän ikäisenä ELEAGUE Majorit Bostonissa 2018. Cloud9 voitti legendaarisessa finaalissa Faze Clanin vasta viimeisessä kartassa jatkoajan jälkeen 22-19.

  1. Robin ”Flusha” Rönnquist

Flusha on yksi CS:GO maailman mielenkiintoisimmista pelaajista, joka on joukkueensa kulmakivi, jolla on kyky viedä joukkueensa voittoihin. Häneltä löytyykin monien muiden isojen turnausvoittojen lisäksi kolme major-voittoa. Rönnquist liittyi Fnaticiin vuoden 2013 loppupuolella ja pian sen jälkeen voittikin ensimmäisen major-turnauksensa DreamHack Wintereillä 20 vuoden 3 kuukauden ja 18 päivän ikäisenä.

 

Lähde: Dexerto

Kuvalähde: Dexerto