Jännitys lisääntyy, kun seuraavan sukupolven konsolien PS5 ja Xbox Series X julkaisut lähestyvät.

Vaikka virallisia julkaisupäiviä ei ole vielä vahvistettu, uusia konsoleita voidaan odottaa tänä vuonna marras-joulukuussa. Edellisistä Playstationin tai Xboxin julkaisusta on vierähtänyt jo seitsemän vuotta.

Kehittäjät ovat jo alkaneet vahvistamaan tuleville konsoleille julkaistavia pelejä.

Tässä lista peleistä, jotka on virallisesti vahvistettu seuraavan sukupolven konsoleille Sonylta ja Microsoftilta.

 

Pelit, jotka ovat vahvistettu molemmille konsoleille

Gothic

Pelin kehittäjä THQ Nordic on vahvistanut uusivansa vuonna 2001 julkaistun pelin Xbox Series X:lle ja PS5:lle. Pelillä ei vielä ole julkaisupäivää.

Rainbow Six Siege

Ubisoft on vahvistanut, että Rainbow Six Siege, joka julkaistiin 2015 PS4:lle ja Xbox onelle tullaan näkemään myös uusilla konsoleilla.

Outriders

People Can Fly kehittämä Outriders-ammuntapeli odotetaan julkaistavan marras-joulukuussa.

The Lord of the Rings: Gollum

Daedelic Entertainmentin tuleva Lord of the Rings-peli odotetaan julkaistavan vuonna 2021 PC:lle ja ”kaikille merkityksellisille konsoleille”, joten se tarkoittaa, että peli on pelattavissa myös tulevalla Playstationilla ja Xboxilla. Vielä ei ole vahvistettu, onko peliä mahdollista pelata PS4:lla tai Xbox onella.

God and Monsters

Ubisoftin Gods and Monsters oli määrä julkaista jo 2019 tämän hetkisille konsoleille, mutta julkaisu on sittemmin viivästynyt. Nyt Ubisoft on vahvistanut, että peli tulee saataville uusille konsoleille.

Watch Dogs: Legion

Seuraava Ubisoftin Watch Dogs-pelisarjan versio tulee olemaan molemmillla julkaistavilla konsoleilla. Alunperin peli on määrä julkaista maaliskuussa 2020 mutta julkaisua on siirretty myöhemmäksi.

 

Ainoastaan Xbox Series X:lle vahvistetut pelit

Halo Infinite

Seuraava Halo-pelisarjan osa on vahvistettu uudelle Xboxille ja sen julkaisu tapahtuu todennäköisesti loppuvuodesta 2020.

Cyberpunk 2077

Erittäin odotettu CD Projekt Redin uusi julkaisu on viivästynyt ja julkaistaan 17. syyskuuta 2020. Kehittäjät ovat vahvistaneet, että peli on saatavana uudella Xboxilla, mutta näyttää todennäköiseltä, että peli tullaan näkemään myös uudella Playstationilla, tätä ei ole kuitenkaan vielä vahvistettu virallisesti.

Senua’s Saga: Hellblade 2

Hellblade: Senuan Sacrificen jatko-osa julkaistiin Game Awards 2019-tapahtumassa. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu.

 

Ainoastaan PS5:lle vahvistetut pelit

Godfall

Gearbox julkisti Godfall-pelin Game Awards 2019-tapahtumassa ja sen odotetaan julkaistavan Playstation 5:llä marras-joulukuussa.

 

Lähde: Dexerto

Kuvalähde: Microsoft / LetsGoDigital