FLASHPOINT-liigan B-lohkon avauskierroksen otteluparit pelattiin eilen ja yllätyksiltä ei taaskaan vältytty. Klo 19 alkaneessa ottelussa Gen.G kaatoi Envyn kolmanteen karttaan venyneessä ottelussa (19:17 Train, 13:16 Inferno, 16:9 Mirage). Myöhään illalla pelatussa Chaos vs. MIBR -ottelussa nähtiin iso yllätys. Chaos voitti brasilialaisjoukkueen suoraan luvuin 2-0 (16:6 Train, 16:14 Nuke).

Vaikka Chaos vs. MIBR -ottelu päättyi selkeästi 2-0, niin viihdettä ottelusta ei suinkaan puuttunut ja siitä huolen piti Chaos-pelaaja Owen ”smooya” Butterfield. Kaiken kaikkiaan statistiikkojen valossa smooya oli joukkueensa sekä koko ottelun paras pelaaja 48 tapolla.

Smooyan tapa psyykata vastustajaa sekä tietysti omaa joukkuettaan oli erittäin räiskyvä. Alta löydät kohokohdat smooyan eläytymisestä FLASHPOINT-liigan ottelusta MIBRiä vastaan.

Kysessä on todellinen vitsiniekka ja tätä herkkua meille on luvassa vielä pidemmänkin aikaa. FLASPOINT-liiga jatkuu tänään, kun avausottelunsa pelaavat Orgless, Dignitas, FunPlus Phoenix ja Cloud9.

FLASHPOINT tänään

19:00 Orgless vs. Dignitas
22:00 FunPlus Phoenix vs. Cloud9

 

Lähde: Twitch

Kuvalähde: Kuvakaappaus / Twitch @flashpointcs